SEURAKUNTAVAALI
TULEE
OLETKO
VALMIS
?

 

seurakuntavaalikone.ehdokaskone.fi ei ole. Ei nimittäin suostunut lataamaan kuvaani. Muutenkin tuli kysymyssarjasta mieleeni, että ihanko tosissaan tämä on evankelisluterilaisten seurakuntien vaalimateriaalia? Turhan moni kysymys kuulosti paremminkin muka-liberaaliuusvasemmistolaiselta kaiken maailman New Age uskontojen vaalikoneelta.

Päätin jättää arpomiskoneen omaan arvoonsa. Ne, jotka minut tuntevat tietävät, että arvomaailmani ei taivu yrityksiin muuttaa kansankirkkomme osaksi woke-puolueiden aivopesukoneistoa.

 

Luumäellä on toimiva, hyvä seurakunta, joka luo uskoa jatkuvuudellaan, ei muutoksella. Isiemme ja äitiemme kirkko elää ja voi hyvin. Jopa kirkkorakennus voi hyvin nyt kuorikorjauksen lähestyessä valmistumista. Kohta pääsemme näkemään kirkkomme uuden maalin kirkastamana.

 

Miksi valtuuttaisit minut päättämään seurakuntamme asioista?

 

Työkokemukseni teknillisen korkeakoulun jälkeen on ollut pääasiassa ongelmanratkaisua, kouluttamista, johtamista. Näihin kuuluu tekniikan ohella ihmisten ja yritystalouden johtaminen.

 

Harrastepuolella olen toiminut ainakin kymmenessä eri yhdistyksessä suunnilleen kaikissa mahdollisissa tehtävissä kuten taloudenhoitajana, tilintarkastajana, puheenjohtajana ja tiedottajana.

 

Olen Luumäen kunnan tarkastuslautakunnassa ja varavaltuutettuna sekä tällä kertaa kehittämässä paikallista perussuomalaista toimintaa; edellisestä kerrasta puoluepolitiikassa Luumäelllä on jo hetki; olin Kokoomusnuorten Luumäen paikallisyhdistyksen puheenjohtaja.


 Seikku Petteri Kaita

 

Ehdokasnumero 11.
Kun valitset minut valitset
kirkkovaltuustoon laaja-alaista osaamista ja jatkuvuutta.